CA DE BOU -UN ALTRE BOU-

10,66 €

CA DE BOU -UN ALTRE BOU- 

Cantidad

Detalles del producto
CA DE BOU
8424295117274
12/04/2019
Nuevo
CD

Descripción

Talment com el canis lupus familiaris (nom científic), de raça autòctona de Mallorca, segur d’ell mateix, insubornable, valent, coratjós i fidel al seu públic. 
Talment com els seus cinc components Àlex Vadell (baix), Marcos Gil (bateria), Roger Pasqual ‘Pistola’ (veu), Jaume Estelrich i Joan Gelabert ‘Fil’(guitarres). 
Ca de Bou és un grup musical amb influències molt diverses, entre les quals en podríem destacar el rock i el funk. El projecte es va reiniciar l'any 2013, dos anys després de la desaparició sobtada de l'enyorat i reconegut Xavier Ramis, capdavanter i veu de l'anterior banda a la qual formaven part: Tots Sants. 

Assaig rere assaig, continuant essent ells mateixos i amb les mateixes ganes de sempre. Així s'anaven perfilant les noves cançons, amb el segell tan característic d'en Jaume, acompanyades per la resta del grup. 
Un any després, cap a la primavera de l’any 2014, els antics membres de Tots Sants (discografia: Ja m’ho temia, Màxima Audiència i Take the flight ) van dipositar la confiança en Roger, amb qui, des del primer moment, es va produir una gran connexió i adaptació a les noves cançons que ja estaven muntant. Així va entrar al projecte de Ca de Bou -que, curiosament, era el nom amb el qual ja es donaren a conèixer en els seus inicis-. Així doncs, tot va anar fluint, i, finalment, ha arribat la consecució del nou disc: Un altre bou.


Comprar CA DE BOU -UN ALTRE BOU- al mejor precio

  • Tus datos están seguros. Puedes consultar la política de privacidad en el pie de página. Tus datos están seguros. Puedes consultar la política de privacidad en el pie de página.
  • ¡Envío gratis a partir de 59€!  Envío a partir de 2,95€ o puedes recorgerlo gratis en Manacor o en Inca ¡Envío gratis a partir de 59€! Envío a partir de 2,95€ o puedes recorgerlo gratis en Manacor o en Inca
  • Compra tranquilo, puedes devolverlo hasta 14 días después de recibirlo si no estás satisfecho. El producto debe estar sin usar o bien ser defectuso. Compra tranquilo, puedes devolverlo hasta 14 días después de recibirlo si no estás satisfecho. El producto debe estar sin usar o bien ser defectuso.