Sopa De Cabra - La Gran Onada (cd)

12,31 €
Entrega en 48/72 horas (aprox. según Correos). Las compras realizadas antes de las 13:30 se envían el mismo día

SOPA DE CABRA - LA GRAN ONADA (CD)

28 FEBRERO 2020

Cantidad

Detalles del producto
SOPA DE CABRA
8425402509975
28/02/2020

Ficha técnica

Formato
CD
Nuevo

Descripción

“La gran onada” és del desè disc d’estudi dels de Girona. Tot un esdeveniment ja que el gran grup de pop rock dels països Catalans publica noves cançons després de quatre anys. Així com l’atmosfera de “Cercles” era l’aire, el de “La gran onada” és l’aigua, el mar, que es troba present a totes les cançons. L’onada, l’element més transformador del mar, evoca infinitats de lectures, com la climàtica, la social o la política. Un disc que gira entorn de l’amor, de les injustícies socials, i on Gerard Quintana es torna a reivindicar com un dels grans lletristes del nostre país. Josep Thió que també ha assumit la producció del disc fa que Sopa de Cabra faci un pas endavant a nivell musical amb un disc molt elaborat, atmosfèric, amb moltes capes i on trobem una evolució de la banda però sense perdre la seva essència.

Fràgil
Farem que surti el sol
La llibertat
Em trenques el cor
La gran onada
Fronteres
Deien adéu
En blanc
Entendre l'amor
Tant se val


Comprar SOPA DE CABRA - LA GRAN ONADA (CD) al mejor precio

  • Tus datos están seguros. Puedes consultar la política de privacidad en el pie de página. Tus datos están seguros. Puedes consultar la política de privacidad en el pie de página.
  • ¡Envío gratis a partir de 59€!  Envío a partir de 2,95€ o puedes recorgerlo gratis en Manacor o en Inca ¡Envío gratis a partir de 59€! Envío a partir de 2,95€ o puedes recorgerlo gratis en Manacor o en Inca
  • Compra tranquilo, puedes devolverlo hasta 14 días después de recibirlo si no estás satisfecho. El producto debe estar sin usar o bien ser defectuoso. Compra tranquilo, puedes devolverlo hasta 14 días después de recibirlo si no estás satisfecho. El producto debe estar sin usar o bien ser defectuoso.