ONION RABBITS OR O.ERRA - EN VEU BAIXA

11,49 €

OR O.ERRA - EN VEU BAIXA 

Cantidad

Detalles del producto
05/04/2019

Ficha técnica

Estilo
Rock
Nuevo
CD

Descripción

En Veu Baixa el nou disc de O R El grup mallorquí OR (o-erra) publica el seu segon treball discogràfic En veu baixa, un disc molt més ambiciós amb una sonoritat més renovada i més electrònica, mantenint la seva essència. 

En Veu Baixa és el nou treball dels mallorquins OR (o-erra), un disc molt més ambiciós que edita Produccions Blau, on han apostat per una sonoritat més renovada i més electrònica, sempre mantenint la seva essència. El disc destaca per les melodies animades i festives, encara que també deixa lloc a alguna cançó més lenta i melancòlica. La temàtica de les cançons segueix essent la mateixa que es pot veure en el primer disc Carretera i Manta (Blau 2017), segueixen cantant a l’amor, a la festa i a la bellesa de l’illa on han nascut. Cal destacar la col·laboració d'Els Catarres, un dels grups punters del panorama actual de la música en català, que apareixen en el primer senzill del disc. Tema que presenten com un cant a l’amor sense barreres, reivindicant que aquest ha de ser sincer, pur i lliure de qualsevol prejudici o complex. 

El passat 22 de febrer s'estrenà a plataformes digitals el single En veu baixa que destaca per la col·laboració de Els Catarres. Acompanyat d'un videoclip dirigit per Ruben Capilla i protagonitzat per Esther López junt amb OR i Els Catarres: Enllaç al videoclip Aire Americà, es va estrenar el passat 15 de març acompanyat del videoclip dirigit per Ruben Capilla i protagonitzat per Toni Sastre i Cristian Bustos. 

Comprar ONION RABBITS OR O.ERRA - EN VEU BAIXA al mejor precio

  • Tus datos están seguros. Puedes consultar la política de privacidad en el pie de página. Tus datos están seguros. Puedes consultar la política de privacidad en el pie de página.
  • ¡Envío gratis a partir de 59€!  Envío a partir de 2,95€ o puedes recorgerlo gratis en Manacor o en Inca ¡Envío gratis a partir de 59€! Envío a partir de 2,95€ o puedes recorgerlo gratis en Manacor o en Inca
  • Compra tranquilo, puedes devolverlo hasta 14 días después de recibirlo si no estás satisfecho. El producto debe estar sin usar o bien ser defectuso. Compra tranquilo, puedes devolverlo hasta 14 días después de recibirlo si no estás satisfecho. El producto debe estar sin usar o bien ser defectuso.