Onion Rabbits Or O.erra - En Veu Baixa

€11.49

OR O.ERRA - EN VEU BAIXA 

Quantity
Last items in stock

Product Details
8424295117250
05/04/2019
New product

Description

En Veu Baixa el nou disc de O R El grup mallorquí OR (o-erra) publica el seu segon treball discogràfic En veu baixa, un disc molt més ambiciós amb una sonoritat més renovada i més electrònica, mantenint la seva essència. 

En Veu Baixa és el nou treball dels mallorquins OR (o-erra), un disc molt més ambiciós que edita Produccions Blau, on han apostat per una sonoritat més renovada i més electrònica, sempre mantenint la seva essència. El disc destaca per les melodies animades i festives, encara que també deixa lloc a alguna cançó més lenta i melancòlica. La temàtica de les cançons segueix essent la mateixa que es pot veure en el primer disc Carretera i Manta (Blau 2017), segueixen cantant a l’amor, a la festa i a la bellesa de l’illa on han nascut. Cal destacar la col·laboració d'Els Catarres, un dels grups punters del panorama actual de la música en català, que apareixen en el primer senzill del disc. Tema que presenten com un cant a l’amor sense barreres, reivindicant que aquest ha de ser sincer, pur i lliure de qualsevol prejudici o complex. 

El passat 22 de febrer s'estrenà a plataformes digitals el single En veu baixa que destaca per la col·laboració de Els Catarres. Acompanyat d'un videoclip dirigit per Ruben Capilla i protagonitzat per Esther López junt amb OR i Els Catarres: Enllaç al videoclip Aire Americà, es va estrenar el passat 15 de març acompanyat del videoclip dirigit per Ruben Capilla i protagonitzat per Toni Sastre i Cristian Bustos. 

Buy ONION RABBITS OR O.ERRA - EN VEU BAIXA at the best price

  • Your data is safe. You can consult the privacy policy in the footer. Your data is safe. You can consult the privacy policy in the footer.
  • Free shipping from € 59 (Spain)! Shipping from € 2.95 or you can pick it up for free in Manacor or Inca Free shipping from € 59 (Spain)! Shipping from € 2.95 or you can pick it up for free in Manacor or Inca
  • You can return it up to 14 days after receiving it if you are not satisfied. The product must be unused or defective. You can return it up to 14 days after receiving it if you are not satisfied. The product must be unused or defective.