HELENA ROSICH - NIT DE SETEMBRE (CD)
search
  • HELENA ROSICH - NIT DE SETEMBRE (CD)

Helena Rosich - Nit De Setembre (cd)

15,95 €
Impostos inclosos Entrega en 6-8 dies (aproximadament segons Correus)

HELENA ROSICH - NIT DE SETEMBRE (CD)

06 NOVEMBRE 2020

Quantitat
Només disponible en compra on-line o comanda a la botiga

Detalls del producte
HELENA ROSICH
8436021028341

Fitxa tècnica

Format
CD
Nou
  • CD
  • Jazz

  • Descripció

    Helena Rosich és una cantant de jazz, blues, bossa nova, boleros, nascuda a Girona. Va iniciar els estudis de llenguatge musical i guitarra clàssica al Conservatori de Música de Girona.  

    El Jazz i el blues la van captivar i va començar els estudis de jazz vocal i piano  a l'Escola de Música Moderna de Girona, i amb la cantant Anna Luna a Sant Cugat. 

    Ha assistit a diversos seminaris internacionals amb professors com la Donna McElroy del BerKlee College of Music i la Lee Gibson del Guildhall School of Music.

    El  2015 grava el disc “Invitation” amb Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. 

    El 2017 grava el disc “Feeling Bill Evans” (Temps Record) amb Alexandre Carbonell, Manel Fortià, Gonzalo del Val i Xavier Figuerola. 

    I l’estiu d’aquest 2020 enregistra el seu tercer disc “Nit de setembre” (Temps Record, 2020) acompanyada per Joel Moreno, Horacio Fumero, Alexandre Carbonell, Xavier Figuerola i Santi Colomer. L’arranjador de tots els temes és en Joel Moreno Codinachs. S'ha gravat als estudis Medusa de Barcelona.  La mescla i masterització l’ha fet en Ferran Conangla.

    “Nit de Setembre” es un recull de temes que a l’Helena li recorden la festa major a l’Armentera on les orquestres tocaven boleros en el seu repertori. 

    Les cançons tenen un aire de tristesa i de solitud, però també d’ esperança, amor i bellesa. L’Helena ha buscat les lletres  amb les quals  s’ha sentit més identificada  des de “Lágrimas negras” (Trio Matamoros), “Cuando vuelva a tu lado”  (Maria Grever) i acabant amb “Petita festa “ (Toti Soler).

    Convergencia

    Algo Contigo

    Cuando vuelva a tu lado

    Los aretes de la luna

    Carinhoso

    Esperaré

    Mereció la pena

    Cómo fue

    Lágrimas negras

    Pra Dizer Adeus

    Petita festa


    Comprar HELENA ROSICH - NIT DE SETEMBRE (CD) al millor preu

     

    Enviament gratuït a partir de 100 €! Enviament des de 3,99 € o pots recollir-ho a Manacor o Inca