Enviaments i devolucions

Detalls de les despeses d'enviament.

Enviament del paquet

Ens comprometem a enviar el mateix dia totes les comandes fets abans de les 17:00.

Les despeses d'enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals. Les despeses de manipulació tenen un preu fix, mentre que les despeses de transport poden variar segons el pes total del paquet. T'aconsellem que agrupis tots els teus articles en una mateixa comanda. No podem combinar dues comandes diferents, i les despeses d'enviament s'aplicaran per a cada un de manera individual. No ens fem responsables dels danys que pugui patir el teu paquet després de l'enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.

Despeses d'enviament a Espanya

Despeses d'enviament Correus sense certificar: 4,50 €

Despeses d'enviament Correus certificat: 7,50 €

Despeses d'enviament urgents (només Mallorca!): 14,99 €

Despeses d'enviament per compra superior a 100,00 €: 0 € amb enviament Correus sense certificar. Et recomanam certificat!

Despeses d'enviament a Europa

Despeses d'enviament sense certificar Europa: 7,99 €

Despeses d'enviament certificat Europa: a partir de 17,99 €

Despeses d'enviament a la resta del món

Despeses d'enviament sense certificar a la resta del món: 11,99 €

Despeses d'enviament certificat a la resta del món: 37,99 € *

Segons el nombre d'articles s'enviarà en un sobre encoixinats o en un paquet. En qualsevol cas, els teus articles estaran ben protegits.

* Nota: En els enviaments internacionals pot haver un sobrecost per excés de pes i/o volum, en aquest cas concret ens posarem en contacte amb el client.


DRET DE DESISTIMENT

Totes les compres efectuades al lloc web es regeixen per les disposicions de l'TRLGDCU relatives a la contractació a distància. En particular, el Client té dret a desistir de el contracte de compra de Productes, sense incórrer en cap penalització o càrrec i sense cap obligació de comunicar les raons d'aquest desistiment, dins dels 15 (quinze) dies naturals següents a la data de lliurament de l'Producte.

El dret de desistiment es pot exercitar sol·licitant-ho de dues formes, bé mitjançant correu postal enviat a l'adreça establertes en el document de desistiment o per mitjà de correu electrònic, dins de el termini abans indicat a través dels nostres formularis WEB d'Atenció a client.

Es posa a disposició de l'Client el present document de desistiment que podrà utilitzar a la seva discreció Document de Desistiment.

El correu electrònic ha d'incloure la factura de compra, dades de contacte de el client, la marca i el model de l'Producte a tornar i, a discreció de l'Client, una breu descripció de les raons de l'desistiment. Un cop enviat el correu electrònic, el Client rebrà per correu electrònic una resposta de BABA.

El Producte a tornar haurà de ser enviat a BABA en un paquet tancat i dirigit a l'adreça:

Avinguda des Torrent, 14

07500 Manacor (Illes Balears)

Espanya

BABA acceptarà sense demora la devolució de qualsevol Producte, sempre que estigui en perfectes condicions, i complet (embalatges, manual d'instruccions) i que el dret de desistiment s'hagi exercitat de conformitat amb els termes i condicions esmentats anteriorment, i reemborsarà totes les quantitats pagades en el termini més breu possible dins dels 14 dies naturals següents a la recepció del producte a les nostres instal·lacions. En el cas de videojocs (nous), CD i LP (vinils), per poder exercir el dret de desistiment serà necessari tornar el Producte dins del seu embalatge original encara precintat. El client només serà responsable de la disminució de valor que, una manipulació indeguda del producte, ocasioni a l'producte objecte de devolució.

Els productes nous poden en algun cas no tenir l'embalatge original. Si després de l'adquisició del producte vols exercir el teu dret de desistiment has de tornar el producte "tal qual" el vas rebre, no s'admetrà cap desistiment de compra quan el producte no estigui en les mateixes condicions en què va ser venut.

No s'acceptarà la devolució de cap producte la activació sigui on-line. Tots els productes comercialitzats per BABA compleixen amb el que disposa el RDL 1/2007, de 16 de novembre, text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

No obstant això, l'esmentat dret a desistir de l'contracte no és aplicable en el cas de venda de productes el suport siguin fitxers informàtics, subministrats per via electrònica, susceptibles de ser descarregats o reproduïts amb caràcter immediat per al seu ús permanent.