JOAN BIBILONI - GUITARRA (2 CD)
search
  • JOAN BIBILONI - GUITARRA (2 CD)

Joan Bibiloni - Guitarra (2 Cd)

19,95 €
Impostos inclosos Entrega en 48/72 hores (aprox. segons Correus). Les compres fetes abans de les 13:30 s'envien el mateix dia

JOAN BIBILONI - GUITARRA

09 OCTUBRE 2020

Quantitat
Darreres unitats en estoc

Detalls del producte
JOAN BIBILONI
8424295117427

Especificacions

Format
CD2
Nou
  • Pop
  • CD2

  • Descripció

    Ara que els concerts i discos Homenatge són freqüents Joan Bibiloni i Blau que, enguany celebren el 28 aniversari de l'edició de "Joana Lluna" (Blau 1982) decideixen tenir el seu propi. Perquè es podria dir que aquesta compilació és precisament un testimoni que té, en molts de sentits, un significat molt especial. 

    Una mostra d'un estil de guitarra personal i eclèctic que es veu reflectit, minuciosament, en aquest doble CD amb 34 temes de les més diverses tendències.

    El repertori inclou peces conegudes i també material inèdit, i tot això, deriva com una fina radiografia de la trajectòria d'un compositor i intèrpret únic i excepcional.

    Tot el material recollit aquí ha estat remasteritzat per Bibiloni per a aquesta ocasió, així que aquí tenim part del seu llegat musical mirant-ho amb els ulls del present.

    Grans músics com Jorge Pardo, Enric Mansfield, Larry Corryel, Alfonso Pérez, Molly Duncan o Concha Buika, comparteixen creativitat en aquesta obra que ens regala un gran artista com Bibiloni.

    Presentació en format de caixa rectangular 2 CD i llibret amb reportatge fotogràfic.

    L'edició inclou escrits de Diego Manrique, Albert Puig, José Miguel López i Fernando Merino.


    Comprar JOAN BIBILONI - GUITARRA (2 CD) al millor preu

     

    Enviament gratuït a partir de 100 €! Enviament des de 3,99 € o pots recollir-ho a Manacor o Inca