Tomeu Penya - R.d.i. Comunitat Des Pla-

10,70 €
Entrega en 48/72 hores (aprox. segons Correus). Les compres fetes abans de les 13:30 s'envien el mateix dia

TOMEU PENYA - R.D.I. Comunitat des pla-

Quantitat

Detalls del producte
TOMEU PENYA
8424295117267
26/04/2019

Especificacions

Format
CD
Nou producte

Descripció

“...atenció hem de construir una murada amunt mes alta que se den Trump i a dedins no hi voldrem especuladors, polítics corruptes, gent que no saluda i sobretot... els qui maltractin ses dones... i de la resta del món em farem una reserva....”.  Tomeu Penya vol crear una comunitat amb tots el pobles del Pla de Mallorca i la proposta la fa amb una aferradissa cançó a ritme de RAP.
Dotze noves cançons que en presenten a un inspiradíssim Tomeu amb el seu particular estil. Cançons d’amor i músiques més festives, pinzellades countries, d’arrel  i fins i tot un rap, s’intercalen sempre amb la empremta única del cantautor de Vilafranca de Bonany. A més amb el grup mallorquí Isla San Juan interpreta ‘Illes’ fidel testimoni de que el cantant de Vilafranca es pot adaptar a qualsevol estil. 
La sensibilitat de Tomeu també està molt present amb la cançó ‘Recordant-te’, que va compondre durant la recerca del petit Artur que va desaparèixer a la torrentada del Llevant de Mallorca em mes d’octubre del 2018.


Comprar TOMEU PENYA - R.D.I. Comunitat des pla- al millor preu

  • Les teves dades estan segures. Pots consultar la política de privacitat al peu de pàgina. Les teves dades estan segures. Pots consultar la política de privacitat al peu de pàgina.
  • Enviament gratuït a partir de 59 €! Enviament des de 2,95 € o pots recollir-ho a Manacor o Inca gratuïtament Enviament gratuït a partir de 59 €! Enviament des de 2,95 € o pots recollir-ho a Manacor o Inca gratuïtament
  • Compra tranquil, pots tornar-lo fins a 14 dies després de rebre-si no estàs satisfet. El producte ha d'estar sense utilitzar o bé ser defectuós. Compra tranquil, pots tornar-lo fins a 14 dies després de rebre-si no estàs satisfet. El producte ha d'estar sense utilitzar o bé ser defectuós.

També li podria agradar